• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

AgrosectorVoor de agrarische sector  leveren wij UV systemen voor de behandeling van oppervlaktewater dat in de landbouw voor irrigatie wordt gebruikt. In de kastuinbouw wordt UV-C-ontsmetting van oudsher gebruikt in ‘eb en vloed systemen’. In de Aqyuaculture worden onze UV-desinfectie systemen onder meer toegepast voor preventie en bestrijding van visziekten.

Wij zijn er trots op de ontwikkeling van UV systemen voor de tuinbouw, deze hebben we ontwikkeld in samenwerking met Hortimax. Hortimax behoort tot de top-drie van leveranciers van procesautomatisering in de tuinbouw.

Aquacultuur breidt zich mondiaal in snel tempo uit, als antwoord op de grote vraag naar vis en ander seafood. UV-desinfectie wordt onder meer toegepast voor preventie en bestrijding van visziekten. Een relatief recente ontwikkeling is de teelt van zeewier, voor diervoeding, humane voeding of non-food toepassingen. Van Remmen UV Techniek werkt voor de land- en tuinbouwsector en de aquacultuur (visteelt).

• In deze sector werken we samen met onder meer Wageningen UR en TNO. De inbreng van onze kennis heeft als doel de tuinbouwsector op het gebied van UV-desinfectie en oxidatie blijvend op topniveau te houden.

• Onze klanten zijn onder meer Hortimax en Danvan.

 

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief