• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

Drinkwatervoorziening

Van een flatgebouw in Londen tot een boorplatform in de Noordzee: drinkwater is nergens van zo’n perfecte kwaliteit zoals het hier in Nederland uit de kraan komt. Voor ons als Nederlands bedrijf schept dit hoge verwachtingen bij (internationale) klanten. Een mooie uitdaging die we dagelijks met veel beleving aangaan!

UV-desinfectie wordt al vele decennia toegepast bij de drinkwatervoorziening en heeft zich bewezen als een zeer beproefde en uiterst veilige techniek. Afhankelijk van de situatie vindt desinfectie centraal dan wel decentraal plaats. Een groot groot voordeel van het gebruik van UV is dat geen chemicaliën aan het drinkwater worden toegevoegd en er geen bijproducten ontstaan.

 • Onze UV-systemen worden zowel bij centrale installaties voor drinkwaterproductie toegepast, als bij de decentrale drinkwatervoorziening binnen gebouwen. Van Remmen UV Techniek levert  UV toepassingen voor capaciteiten van 0 tot 2.000 m³/uur en vooral tot 300 m³/uur. Onze C-serie en V-serie zijn gevalideerd en gecertificeerd volgens de Europese drinkwaternorm NEN 14897 en heeft keurmerken van NIPH, WRAS en KIWA ATA en voldoet uiteraard aan de vereiste CE en EMC.

 • Door het unieke ontwerpvan onze UV systemen zijn we instaat de laagste kostprijs per behandelde m³ drinkwater (W/m³) te leveren.

 • Naast traditionele desinfectie bieden wij u ook oplossingen voor het verwijderen van organische microverontreinigingen en medicijnresten door middel van AOP (Advanced Oxidation Process) en UV in combinatie met peroxide of ozon.

 • Onze klanten zijn onder meer gemeentelijke waterleidingbedrijven door heel Europa.

 

  
*Certificering geldt alleen voor de C-serie en V-serie,  niet voor ons complete aanbod aan UV toepassingen 

 

 

 

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief