• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

Laatste nieuws

Verwijdering van gewasbeschermingsmiddelen,
Oktober 2016


Vanaf 1 januari 2018 moet elke teler zijn afvalwater zuiveren van gewasbeschermingsmiddelen voordat hij op het riool mag lozen. Een collectieve aanpak kan goedkoper zijn. De ondernemers in Nieuw Prinsenland bij Dinteloord lieten een installatie ontwerpen die vier opeenvolgende zuiveringstechnieken gebruikt. Ons geavanceerde oxidatie systeem met UV-licht en waterstofperoxide is er één van en breekt de laatste verontreinigingen af.
Na bijna een jaar proefdraaien is duidelijk dat de installatie beter presteert dan de wettelijke norm voorschrijft. Het model is goed te kopiëren naar andere regio’s.

Het hele artikel lees je hier pagina's 15-17


 

Zwembadbranche dag, oktober 2016

Woensdag 5 oktober staan we weer op de zwembadbranche dag. Bezoek onze stand voor meer informatie over duurzame desinfectie oplossingen voor zwembaden.Visit us at STAND: A3.305/404
 

Messe München May 30 - June 3, 2016
Scholenbezoek 2016
De scholengemeenschap Capellenborg in Wijhe is een samenwerkingsverband aangegaan met ons bedrijf. Klik hier voor de video en lees het hele artikel hier
Dutch Food Innovations 2016

Een tweetal mooie publicaties over onze uv producten voor de foodsector op de website van Dutch Food Innovations.
Klik hier voor het artikel over onze V-serie en klik hier voor het artikel over de DNRI-ACAO.

Het DNRI-ACAO systeem
van  'Van Remmen UV Techniek' en Bruine de Bruin wint publieksprijs WIS-Award 2016.

Tijdens Aquatech Amsterdam is de DNRI-ACAO verkozen tot publiekswinnaar van de 'Water Alliance Innovation Stimulation Award 2016' (WIS-Award 2016). Verdere informatie over de DNRI-ACAO en de WIS-Award van de Water Alliance valt hier te lezen.

Zwembadbranchedag 2015

Afgelopen woensdag stonden we met onze stand op de jaarlijke zwembadbranchedag. We willen iedereen bedanken voor hun bezoek aan onze stand.

In het ZBB  magazine #50 staan de resultaten van onze UV installatie in 'De Blauwe Golf' in Leeuwarden uitvoerig beschreven. Klik hier om het artikel te lezen.

ZwembadBranche

DEMEAU Project 2015

Ton van Remmen werd geinterviewed over de speciaal ontworpen UV reactor voor Advanced Oxidation Processes (AOP). Dit was onderdeel van het DEMEAU project waaraan 'Van Remmen UV Techniek"  heeft deelgenomen. Het gehele interview is te lezen in de Demeau nieuwsbrief via:  http://demeau-fp7.eu/sites/files/Demeau_newsletter2015_final.pdf 

Vlaams Nederlands Watersymposium 2015

Afgelopen donderdag waren we aanwezig op het Vlaams-Nederlands
Watersymposium in Breda. Zo’n 200 belangstellenden uit de volle breedte van de waterwereld spraken over het efficiënt (her)gebruiken van water, energie en grondstoffen.
'De waarde van water' stond centraal tijdens deze innoverende dag.

Ton van Remmen en Kaspar Groot Kormelinck waren namens 'Van Remmen UV Techniek' op het watersymposium aanwezig."Het watersymposium was een dag vol prettige contacten, interessante lezingen en een entertainende afsluiting. Het doet ons goed om te weten dat we met onze kennis van UV en AOP een steentje hebben kunnen bijdragen aan de publieke discussie over het efficiënt hergebruiken van water, energie en grondstoffen. Graag tot volgend jaar!",  aldus Kaspar.

Een samenvatting van het watersymposium is te lezen op:
http://www.waternetwerk.nl/images/Evenementen/150917_SKIW_
Watersymposium/verslag/SKIW_Blad-in-1-dag_Symposium2015_Waarde-van-water.pdf
Ton van Remmen

Kiwa ATA certificering op C- en V-serie systemen

Met trots mogen wij u melden dat Van Remmen UV Techniek haar Kiwa ATA certificaat heeft behaald voor onze drinkwatersystemen. Hiermee voldoen wij aan de huidige drinkwaternormen.

 

Oppervlaktecassettes

Oppervlaktehygiëne speelt een belangrijke rol binnen met name de Food&Beverage sector. Het desinfecteren van oppervlakten voorkomt microbiologische besmetting en verlengt de houdbaarheidstermijn van producten. Onze jarenlange kennis en ervaring met maatwerkproducten voor oppervlaktehygiëne hebben we nu toegepast in een standaard range. 

Projectnieuws: UV-AOP desinfectie

Voor een internationaal chemieconcern hebben wij recent een UV-AOP systeem geleverd. Bij de productie van insecticiden raakt het afvalwater van onze klant vervuild met cyaniden. Voor de afbraak van deze cyaniden ontwikkelde Van Remmen UV Techniek een systeem op basis van een Advanced Oxidation Proces (AOP).

 

 

 

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief