• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

Over Van Remmen UV Techniek

Ons bedrijf is in 1999 opgericht door Ton Van Remmen en heeft in 2015 17 medewerkers. Wij hebben alle goede eigenschappen van een familiebedrijf: toegewijde medewerkers die graag en goed samenwerken, korte lijnen, gedegen vakkennis, flexibel en oplossingsgericht.
Ons team is een evenwichtige mix van ‘ouwe rotten in het vak’ en jonge medewerkers die up to date kennis van hun opleiding inbrengen. We hebben inmiddels meer dan 10.000 systemen geleverd, zowel aan multinationals als Coca Cola en BP, als aan particuliere zwembadeigenaren.

• Van Remmen UV Techniek is specialist in duurzame en hoogwaardige UV-
desinfectiesystemen
. Wij ontwerpen en produceren zowel standaardsystemen als maatwerkoplossingen, Made in Holland’. Vaak ontwikkelen wij samen met klanten specifieke en unieke toepassingen.

• Onze systemen vinden een brede toepassing binnen waterbehandeling en oppervlaktebehandeling in een groot aantal markten, zoals Drinkwatervoorziening, Afvalwaterzuivering, Zwembaden en fonteinen, Maritiem & Offshore,Voedingsmiddelenindustrie, Procesindustrie en de Agrosector.

• Wij beschikken over eigen testfaciliteiten voor onderzoek voor klanten, voor eigen ontwikkelingen en researchprojecten die we samen met kennisinstituten uitvoeren.

• Sinds 2013 beschikt Van Remmen UV Techniek over een eigen RVS-productiebedrijf, dat al 20 jaar maatwerk levert in roestvast staal.

• Onze systemen worden nationaal en internationaal gedistribueerd via een netwerk van dealers en OEM-ers. (Original Equipment Manufacturers). Wij kunnen daardoor snelle levertijden en service garanderen.

• Wij hebben in de loop van jaren hechte banden ontwikkeld met partnerbedrijven, onder meer op het gebied van laboratoriumonderzoek en afvalwaterzuivering.

Duurzaamheid is voor ons meer dan een marketingtool of modewoord. UV is van zich zelf al een bij uitstek duurzame techniek, omdat er geen chemicaliën worden toegevoegd en geen bijproducten ontstaan. Bovendien leiden ons unieke reactorontwerp en het gebruik van lage druksystemen tot het laagste energiegebruik per behandelde hoeveelheid (W/m³). Ons motto is dan ook ‘Ultraviolet is groen’.

• Maar onze zorg voor de leefomgeving vindt je ook terug in het met duurzame materialen gebouwde bedrijfspand, in de vorm van een kapschuur. Het staat in de landelijke omgeving van de IJsselvallei, nabij Wijhe in Overijssel. We grenzen direct aan het waterwingebied Boerhaar, waar we de omringende landbouwgrond tot natuur hebben omgevormd, door er 6.000 bomen te planten. Binnenkort staat er naast ons bedrijf ook een laadpaal voor elektrische auto’s. Tijdens uw bezoek wordt uw auto schoon volgetankt. Komt u met de trein, dan halen we u graag even op van het station in Wijhe (verbindingen met Zwolle en Deventer, elke 15 minuten).

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief