• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

ProcesindustrieGebrek aan geschikt proceswater en de kosten voor zuivering en lozing stimuleren de industrie kringlopen te sluiten, water te besparen en te hergebruiken. Van Remmen UV Techniek helpt ‘water op maat’ te leveren via talloze toepassingsmogelijkheden van UV binnen de procesindustrie. De procesindustrie kent een zeer breed scala aan waterstromen en -kwaliteiten waar wij toepassingen voor hebben ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld afvalwater, chemisch-microbiologisch vervuild water, koelwater en productwater.

• In de Pharma is uiteraard hygiëne van cruciaal belang. Wij leveren systemen voor desinfectie van vloeistoffen, oppervlakten en verpakkingsmiddelen.

• Een lozingsvergunning voor afvalwater stelt eisen aan de zowel de microbiologische als chemische kwaliteit. Hiervoor zetten wij UV-desinfectie en AOP (Advanced Oxidation Process) in. In sommige landen, zoals in Rusland, wordt UV heel veel toegepast in de afvalwaterbehandeling, omdat desinfectie verplicht is. Naast desinfectie bieden wij ook oplossingen voor het verwijderen van organische microverontreinigingen, en van medicijnresten door middel van AOP, of UV in combinatie met peroxide of ozon.

• Van Remmen UV Techniek neemt deel aan het Europese DEMEAU project (Demonstration project on promising technologies that tackle emerging pollutants in water and waste water). Daardoor zijn wij actief betrokken bij de verdere ontwikkeling en demonstratie van UV-oxidatietechnieken. We werken hierbij samen met onderzoekinstituut KWR en waterleidingbedrijf Dunea.

• Onze klanten zijn onder meer Mallinckrodt Pharmaceuticals en Dopharma.

 

 

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief