• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

Research & Development


• Bij Van Remmen UV Techniek zijn we van nature erg nieuwsgierig en leergierig. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in technologie en toepassingen. We houden van ‘off road’ denken, d.w.z. van de gebaande wegen afwijken om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. En dat resulteert bij ons altijd in heel praktische, degelijke en beproefde oplossingen.

• Een eigen testfaciliteit is daarvoor onontbeerlijk. Hiervoor beschikken we over een apart gebouw naast ons kantoor, waar we efficiënt en ongestoord kunnen werken. We voeren er de validatie van UV-reactoren uit, volgens de NEN 14897. Ook vindt er onderzoek plaats, voor klanten, voor eigen  ontwikkelingen of in het kader van researchprojecten samen met kennisinstellingen.

• Van Remmen UV Techniek is betrokken bij diverse (internationale) onderzoeksprojecten op het gebied van UV en waterbehandeling. Zoals het Europese DEMEAU project (Demonstration project on promising technologies that tackle emerging pollutants in water and waste water) en UV-mon (Bio-monitored Ballast Water Treatment).

• Voor laboratoriumanalyses werken we samen met gerenommeerde laboratoria in binnen- en buitenland. Zoals voor validatieonderzoek met KBBL, dat over alle benodigde certificeringen en accreditaties beschikt. Dat KBBL in Wijhe, op een paar kilometer van ons kantoor is gevestigd, bevordert een vlotte en hechte samenwerking.

• Van Remmen UV Techniek onderhoudt nauwe contacten met kennisinstituten, zoals Wetsus, CEW, KWR, TU Delft, TU Twente, Wageningen Universiteit, TNO en IUVA. Ook zijn we actief deelnemer van waternetwerken zoals: Aqua Nederland, Water Alliance, en Aqua Innovation Netwerk.

• In onze productontwikkeling en researchprojecten spelen duurzaamheid en innovatie een grote rol. UV is van zich zelf al een bij uitstek duurzame techniek, omdat er geen chemicaliën worden toegevoegd en geen bijproducten ontstaan. Ons unieke reactorontwerp en het gebruik van lage druksystemen zorgen bovendien voor het laagste energiegebruik per behandelde hoeveelheid (W/m³). Door onze betrokkenheid met onderzoeksprojecten en onze samenwerking met kennisinstituten kunnen we voortdurend innovaties in praktijk brengen, zowel op technisch vlak, als qua nieuwe toepassingsmogelijkheden bij bekende en bij nieuwe klanten.

                                               

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief