• Login

    Naam:
    Wachtwoord:
     
    Onthoud mij op deze computer
     

Voedingsmiddelenindustrie

Voedselveiligheid is een actueel en dringend vraagstuk. Onze beproefde en gecertificeerde UV systemen garanderen een storingvrij, veilig en efficiënt productieproces. Uitval kan zo tot een minimum worden beperkt, waardoor hygiëne, voedselveiligheid en houdbaarheid zijn gewaarborgd.

• Met UV kunnen zowel het product zelf als het verpakkingsmateriaal, de productieapparatuur en transportsystemen efficiënt gedesinfecteerd worden via een ‘droge’ behandeling, waarbij geen chemicaliën worden gebruikt. De houdbaarheid (Shell Life) van de producten wordt zo geoptimaliseerd.

• Wij leveren zowel doorstroomsystemen voor vloeistoffen als systemen voor oppervlaktebehandeling.

• Van Remmen UV Techniek laat zich adviseren door de European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)

 

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

  • Nieuwsbrief