• Login

  Naam:
  Wachtwoord:
   
  Onthoud mij op deze computer
   

Openbare en privé zwembadenVan Remmen UV Techniek speelde in het verleden een pioniersrol in de waterbehandeling van zwembaden, dompelbaden en andere bassins in de recreatiesector. Onze jarenlange ervaring hebben we vertaald in een uitgekiend ontwerp voor zowel privé- als openbare zwembaden. Tevreden 'Van Remmen' klanten  zijn onder meer te vinden in openbare en particuliere zwembaden, wellness-inrichtingen en fonteinen. Met een 'Van Remmen' systeem voldoet uw zwembad aan de Bhvbz wetgeving en beschikt u een systeem met de beste prestaties. Daarnaast heeft een 'Van Remmen' systeem zich door grote kostenbesparingen zich in no-time terugverdiend!

• Wij nemen deel aan het project Dutch Innovative Pool (DIPool) van de TU Delft, dat een ‘chloorvrij zwembad’ tot doel heeft.

• Verbetering van de waterkwaliteit tot onder de grens van 0,3 mg/l (en lager) aan Gebonden Beschikbaar Chloor (GBC) draagt sterk bij aan veiligheid en comfort. Vanwege de besparingen op water en energie is dit een duurzame aanpak, waarvan de investeringen binnen 1 tot 2 jaar zijn terugverdiend.

• Onze full flow benadering is een volledige behandeling die zorgt voor een zeer laag niveau aan gebonden chloor en zo voldoet aan de huidige en toekomstige wetgeving. Wij weten uit ervaring dat de luchtkwaliteit hierdoor zodanig verbetert dat het ziekteverzuim van de medewerkers tot wel 50% kan afnemen. Met Van Remmen UV systemen gaan alle bacteriën dood en krijgen ook Legionella, Giardia en Cryptosporidium geen enkele kans. Uw water is microbiologisch volkomen veilig en gezond, voor zowel bezoekers als medewerkers.

• Onze klanten zijn onder meer openbare en particuliere zwembaden, wellness-inrichtingen, hotels, spa's, waterparken en meer.

• Van Remmen UV Techniek was betrokken bij een pilotproject dat onderdeel is van het programma ‘Rotterdamse Groene Gebouwen’. Rotterdam is gestart met het verduurzamen van 9 gemeentelijke zwembaden, wat moet leiden tot 34% besparing op de energiekosten.

     

Nieuwsbrief

:
E-mail: *

Inschrijven voor:

 • Nieuwsbrief